Properes activitats

dissabte, 24 febrer. 10:00
Taller de seguretat i privacitat a la xarxa. A través de la nostra activitat a les xarxes socials i de l’ús de serveis com el correu electrònic o la missatgeria, generem una gran quantitat de dades sobre el nostre comportament i hàbits de consum rellevants tant per a les empreses com per als organismes de control. Aprendrem a ser-ne conscients i a tenir-ne un major control.
dissabte, 24 febrer. 17:00
La programació tant ens pot portar a pintar un llenç com a escriure un conte. Taller per a curiosos/es.
dimecres, 28 febrer. 19:15
En ple auge del fenomen de les criptomonedes, moltes de les quals han evolucionat cap a una activitat purament especulativa, la cooperativa Faircoop impulsa la criptodivisa Faircoin, basada en programari lliure i en un esperit cooperatiu i no comptetitiu. En la xerrada/taller coneixerem el projecte a fons i veurem com formar-ne part.
dijous, 01 març. 19:15
Les infrastructures de comunicació són necessàries per al desenvolupament de les persones. Que la seva gestió depengui únicament d’empreses capitalistes impedeix aplicar-hi criteris d’equitat i solidaritat. Som Connexió és una de les alternatives cooperatives a aquest model. La jornada vol ser un espai de difusió del projecte i de trobada de les persones sòcies.
dijous, 15 març. 19:15
Conèixer el funcionament de les tecnologies que ens envolten, investigar, corregir i millorar les aplicacions que utilitzem en el nostre dia a dia, servir-nos d’infrastructures que donin resposta a les nostres necessitats, agrupar-nos en comunitats per compartir coneixement... ser tecnologicament sobirans. Spideralex, amb el suport de Calafou, ha coordinat un segon volum de «Sobirania Tecnològica» que recull l’estat de l’art d’aquesta realitat.